donderdag 7 juli 2011

Yaaaargh!

Ik ben soms een beetje naïef. Zo denk ik wel eens dat er dingen zijn die alleen anderen overkomen, mij niet. Bijvoorbeeld, een goeie: "mijn computer crasht niet". Tot het ding gisteren opeens een zielig geluidje maakte en zich in een rare lus begon te gedragen. Ik kan er niks meer mee doen, ik raak nergens meer aan. Heb ik back-ups gemaakt? Natuurlijk niet, want mijn computer crasht niet.
Het verbaast me hoe erg ik uit mijn lood geslagen ben. Nu mag ik nog niet te hard klagen, want ik heb het mini-notebookje van onze papa in de leen. Buiten het feit dat de toetsjes te dicht bij elkaar staan, krijg ik hier niks van fotomateriaal geüpload en kan ik bijgevolg niks laten zien. Dat doet zeer, want ik heb zoveel stoefmateriaal! Ik heb zelfs een "Van Katoen"- kleedje in elkaar gedraaid waarvan ik weet dat Kir op foto's zit te wachten...
Er is misschien hoop in zicht. Vanavond komt mijn kameraad-computerwizz een kijkje nemen. Misschien heeft hij een goeie remedie, zoniet moet mijn zieke maatje naar een computerdokter voor een harde-schijf-transplantatie. Allemaal vingers kruisen, misschien helpt het!

1 opmerking:

  1. Je mag hier altijd komen helpen met het Van Katoen-kleedje. Ik zit vast na de biais :p

    BeantwoordenVerwijderen