dinsdag 27 september 2011

Unfinished business

Omdat de naaisels voor de wedding-outfit tegenwoordig mijn al schaarse vrije tijd in beslag nemen, trek ik er nog snel eentje uit de oude doos. Dit olieverfschilderij maakte ik vier jaar geleden. Ik heb er als een bezetene aan gewerkt, en toen vertrok ik naar Schotland. Je zal wel opgemerkt hebben dat er nog behoorlijk wat onafgewerkte zuignapjes te zien zijn. En dat ging ik ooit nog eens doen, alleen... wanneer. Het schilderij is een vierkante meter groot, dus het kon niet mee verhuizen.
Geen idee waarom het een octopus werd. Ik zag deze op een foto, en besloot dat dit het gewoon ging zijn. Op de foto is hij eigenlijk geel, dus daar werd een mouw aan gepast. Zusje heeft het schilderij nu op de stoffenkamer gehangen en heeft er een bijpassend gordijn bij laten maken. Dat vond ik lief!
Binnenkort verhuis ik opnieuw, deze keer naar Engeland. Er zal dus weer één en ander achterblijven. Wie weet zijn er een aantal mensen blij mee... je hoort het nog wel als het zover is.

3 opmerkingen:

  1. Wauw, heb je dat zelf gemaakt... welke talenten ga je zo nog tonen? Knap hoor. En ik ben razend benieuwd naar die wedding outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jong Brit, gij kunt ook echt alles he! Kom je binnenkort tussen de bedrijven door nog eens langs bij de stoffen madammen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. toevallig op je blogje beland, wat een prachtige tassen heb jij gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen