woensdag 12 oktober 2011

Juwelerij

Dingen waar ik de laatste tijd aan moet denken: een verhuis regelen naar Engeland. Een huis zoeken, en een job. Een trouw regelen, nieuwe huurder zoeken voor mijn appartement, selecteren wat er mee kan over de plas, mijn werk nog elke dag gedaan krijgen zolang het nog duurt... en dus valt dat bloggen helaas al snel tussen de plooien. Maar geen nood, want hier zijn foto's die enkele jaren geleden genomen werden bij een juwelen-opstoot die ik toen had:
 Simpele kralen en aluminiumdraad, in elkaar gewrongen met de hand. Zo simpel ging dat. Het heeft me toen de bijnaam "de juwelenzus" opgeleverd in het Leuvense bevallingskwartier van Gasthuisberg, waar vroedvrouwzusje geregeld met een andere constructie verscheen. De kralen zijn namelijk nogal "flashy" bij operatielicht :-)

5 opmerkingen:

 1. Echt knap en veel succes bij al dat geregel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Brit!!
  Hier valt het naaien ook tussen diepe plooien en hey bloggen ( of toch het lezen ervan ) in iets minder diepe plooien!!
  Mooie kettingen, maar dit heb ik je ook al live gezegd!!
  Succes met je geregel en hopelijk nog eens tot een van dees ...bij de stoffenmadammen ofzo??...
  Herly**

  BeantwoordenVerwijderen
 3. spannende dingen allemaal op het programma! Succes met al dat geregel! En bedankt voor de inspiratie. Ik heb hier nog een enkele kraal hier en daar liggen, waar ik geen doel voor wist. Bij deze zal ik ook eens kunstig proberen om te springen met aluminiumdraad...

  BeantwoordenVerwijderen