maandag 19 september 2011

Less is more

Dat was het idee toen dit stofje de shop binnenrolde: het volgende project moet een ononderbroken oppervlakte hebben, want de tekening is zo mooi dat ik deze intact wilde laten. Wat doen we dan... een rok? Een dekentje voor mijn ingebeelde baby? Een... tas? Na een reality-check is een tas hetgeen ik het meest gebruik (surprise surprise) en ondanks mijn afsluiting van het hoofdstuk "Boleo" kwam het patroon toch weer boven water, hetzij deze keer zonder gat. Er zit in dat geval maar half zoveel stof in, dus een Vlieslinelaag bleek een goed idee. De voering is een babyrib in een magenta-paarse kleur, nog een score van het stoffenspektakel vorige week. Deze tas is niet meteen omkeerbaar opgevat, maar als het echt moet, kan het.
En dan, zoals in vorig bericht vermeld, de Boleo die nog geknipt hing te wapperen. Ik had al een keer vermeld dat deze combinatie terug zou opduiken, en ziehier! Ik weet niet wat er aan de hand is met mijn fototoestelletje (of met mij), maar de foto's blijven fuzzy.

En nu is het echt gedaan met het boleo-geweld. Ik heb geen idee waar ik me de komende tijd op zal storten tijdens de pauzes van het grote trouwjurk-project, maar er zal zich wel iets aandienen. En anders val ik in het zwarte (boleo-) gat...

10 opmerkingen:

 1. 'de boleo zonder gat', ideaal voor deze stof. Ik zag, voelde en bewonderde de stof al, en in deze creatie schittert ze helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Superleuke stof zeg... En al die kleurtjes, ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent een dappere Eloleo. Ik houd dat zelf nooit zo lang vol. Na 3 stuks "van't zelfde" ben ik het compleet beu. Mooie tassen (deze en alle anderen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Jij weet de stofjes wel uit te keizen! Héél knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ook aan de Boleo begonnen. Maar ik zit vast aan de schouderband. Is het normaal dat je aan beide zijden 1 cm overschot hebt van de schouderband als je hem aan de stof vast wil maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, mooi zeg! Leuke stof.
  Ik wil ook zo graag aan mijn Boleo beginnen, maar helaas voorlopig nog geen tijd. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooooh Brit, wat eenzalig tas... Moest je ooit teveel tassen hebben, mogen ze altijd hier komen logeren!!***

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Dat stofje heb ik in een andere kleur (groen) een paar weken geleden in Hexagoon gekocht, maar nog geen bestemming voor gevonden..
  Zo'n Boleo lijkt me wel leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gedaan, sister, ik ben niet anders gewoon natuurlijk… X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maar zeg, die zijn schitterend om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen