zaterdag 6 augustus 2011

Bloemenweelde

Ik ben weer thuis. Het waren zoals gewoonlijk heerlijke tijden met man en kindjes, en mijn aanpassingsvermogen laat het vandaag afweten. Zo zit ik te sukkelen met mijn azerty-klavier en is het hier bijzonder stil. Mijn computer is na zwaar zwoegen van vaderlief weer op de been, maar maakt nog vreemde bokkesprongen. Mijn schermzicht is horizontaal uitgelepen en dat computert niet zo lekker, maar ik krijg het met de beste wil van de wereld niet verzet. Blèh! Maar om de gemoederen weer op pijl te brengen, reik ik even in de oude doos. Bij de bambi loopt momenteel een give-away. Je kan er oorbelletjes winnen in de vorm van een bloempje. Deze bloempjes werden stuk voor stuk handgemaakt, jawel. En het idee verscheen op een regenachtige namiddag in Schotland. Sophia wil knutselen. Wat hebben we in huis? Vijf halve blokjes oude Fimo. Geen punt; we mengen wat kleurtjes door elkaar, en maken er wel iets van. Zoals dit:
Geef toe: van zo'n bakplaat vol kleurtjes moet je toch een beetje vrolijk worden.
Weer terug in België was het warm, dus hebben we ons met z'n drieën onder de parasol in de tuin gezet en hebben we zo maar even vierhonderd bloempjes "gefimood". Want zoals al eerder duidelijk werd: in de wereld van brit is eentje zo goed als geentje. Gelukkig geldt dit niet voor de "fiancée" die binnenkort "husband" wordt, want wij hebben een trouwdatum vastgelegd. Dus als de bloempjes niet genoeg waren om de gemoederen op te fleuren, dan is dit nieuws het toch zeker wel?

11 opmerkingen:

 1. 400?! Gij zijt echt een beetje gek hoor :-).

  En dat laatste: wauw! Is 't nog lang wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw! Zo veel geduld...
  en proficiat met de toekomstige husband!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lol! Hoera voor het seriewerk! En keitof van de datum! Hopelijk niet te lang meer wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met het prikken van de datum! Geniet van de voorbereidingen van de grote dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha... Kinderarbeid! Nu weet ik waarom je altijd van "eentje is geentje" kan doen. Je zet gewoon kinderen aan het werk. Moet ik ook eens proberen. ;)

  En proficiat met de datum!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Brit, kan je mij ook vertellen waar je de mallen en stekertjes Ed koopt?
  Groet ingridmarco@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ingrid, die mallen heb ik jaren geleden op vakantie in Amerika gekocht. Ik zou niet direct weten waar je ze hier kan krijgen; het internet heeft waarschijnkijk wel het antwoord. De stekertjes heeft bambiblauw.be voorzien, misschien kan je bij haar eens horen? Succes!

   Verwijderen