dinsdag 1 november 2011

Steampunk

Een tijdje geleden was Christi Friesen in het land. Het loont de moeite om deze dame eens te "googlen" en enkele afbeeldingen te bekijken: het mens heeft toverhanden! Groot was dus mijn enthousiasme toen bleek dat ze ook nog eens een workshop gaf in de buurt. The chance of a lifetime, dus ik schreef me meteen in en schoonzusje Tine ging ook mee. Ik had al eerder met polymeerklei (zoals fimo, maar in dit geval een ander merk) en mikapoeders gewerkt, maar deze cursus heeft nieuwe perspectieven geopend. Christi was op dat moment nogal gebeten door het steampunk-virus, alles wat te maken heeft met oude uitvinders (zoals wieltjes, radertjes, veertjes, etc). Steampunk heeft de laatste tijd een opmars gemaakt in de juwelenwereld. Je moet ervoor zijn, en ik vond het wel iets, dus ik heb het mee verwerkt in wat er die cursus te maken viel. Ik koos voor een eenhoorn.
Ik zal nooit een groot paardenfan zijn, maar ik heb wel iets met mooie oude paardemolens! Tot op de hoogte waar ik Sophia aanpraat dat ze het superleuk zal vinden en ik er mee opmag -kuch.
Het fijnste van de cursus was dat iedereen met een mooi resultaat naar huis ging. Ik bedoel; dat wil toch wat zeggen over de juf. Wat mij betreft mag ze nog eens terugkomen en nog een stapel boeken uitgeven!

1 opmerking: