woensdag 9 november 2011

Klara

Al een tijdje op stapel, maar eindelijk eens gerealiseerd: de Klaratas van Van Katoen. Achteraf bekeken was dat uitstel niet nodig, want de maaktijd voor dit ontwerp is helemaal niet zo lang.
De al bestaande commentaren klopten: deze tas is RUIM! Een beetje te groot als handtas, maar de eerstvolgende keer dat ik sportief ga zwemmen lui naar het strand ga, weet ik welke tas ik uit de stapel trek. Uitgevoerd met een kersen-Kokka-stofke van de zus (die binnenkort op het Stoffenspektakel in Leuven te vinden is, en weer mooie nieuwe stofkes zal bijhebben!) en een groene ribfluweel van de Pauli als voering. De tas is in principe omkeerbaar, maar dat hoeft bij deze uitvoering niet.
Daarbij ook nog een nieuwe Amsterdam-variant van Eloleo, deze keer met uiltjes. Ik verving de paspel door een gewoon dubbelgevouwen lint, wat -zoals je kan zien- niet helemaal naar wens verliep. Volgende keer dus weer gewoon paspel.

8 opmerkingen:

 1. Wauwh zeg, zo'n prachtige tassen! Mooie stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie fleurige Klara ! ... allé, fruitige, maar de kleuren zijn zo super !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Brit, you'll probably read this afterwards, but as tomorrow is the big day if I remember correctly, I'd like to wish you and your family all the best and all the luck in the world.
  Alleen jammer dat wij een witte raaf kwijt zijn...
  Be happy !! Enjoy tomorrow

  Groetjes, Christel Cinnamon Niel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de amsterdam-tas vind ik echt mooi! de kleuren passen zo goed bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen