maandag 30 april 2012

Cinch Bag

Tegenwoordig breng ik nogal wat tijd door op Pinterest, waar ik elke keer weer een schat aan informatie tegenkom. Zo vond ik er bijvoorbeeld dit patroon met duidelijke tutorial, dat dringend eens uitgevoerd moest worden.
Net als menig beginnend naaister stond ik geregeld in de Ikea stof te knippen, uiteraard meer dan ik verwerkt zou krijgen in lange tijd. Toen de instructies van dit patroon aangaven dat er wel degelijk een stevig stofke nodig was, had ik een goede reden om nog eens in die berg Ikea-stoffen te graaien. En de gebruikte stofkes vind ik trouwens nog steeds heel erg mooi!
De strikken aan de zijkanten vond ik net een beetje too much, dus in plaats van strikbanden heb ik een stuk zwarte tassenband door de tunnel gehaald en de uiteinden vastgestikt. Zo is de tas nog een beetje gefronst (wat blijkbaar de betekenis van "cinch" is) zonder de extra frutsels. Had ik al vermeld dat ik tassenband een heerlijke uitvinding vind? Het werkt zo snel en makkelijk!
Zo, nog een extra tas. Ze kennen me intussen in de Tesco (supermarkt) met al mijn alternatieve boodschappentassen. Mijn variatie op integratie in het nieuwe land.

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk! Misschien ook een mogelijkheid voor de IKEA-stofjes die hier liggen, maar nog geen project gevonden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha ha... leuk! kijk op
    http://alles-vanellis.blogspot.com/2012/04/boodschappentas.html

    En een mooie blog heb je. met hele mooie dingen. groeten Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen