maandag 12 december 2011

GIVE-AWAY: Setje kerstengeltjes!

Want laten we wel wezen: een weggever mocht nu eindelijk wel een keer gebeuren. En wat is op dit moment meer gepast dan een kerstversiering voor de boom? Deze kerstengeltjes (grootte ongeveer 8cm) zijn gemaakt uit vier kralen en een stuk gekleurde aluminiumdraad, met een lintje voor het ophangen.

Wat moet je doen om mee te dingen?
 1. Je laat een reactie achter op dit bericht, waarin je me vertelt welke kleur je kerstversiering dit jaar heeft, zodat ik bijpassende engelen kan maken. Traditioneel of funky; het kan allemaal.
 2. Wie zelf een blog heeft en deze give-away hierop aankondigt, krijgt een extra kans. Vermeld dit ook in je reactie, zo kan ik je stem tweemaal tellen.
 3. En voor de aardigheid: word volger. Dit vergroot je kansen niet, maar maakt mij wel erg blij :-)
Ik zal twee setjes van drie engelen weggeven, dus twee van jullie vallen in de prijzen. De beslissing valt op vrijdag 16 december. Dit wil zeggen dat je je stem kan uitbrengen tot en met donderdagavond.

Succes!

11 opmerkingen:

 1. Mooi! Daarom waag ik meteen ook maar mijn kans. :-)

  Mijn kerstboom heeft niet meteen een specifieke kleur. Als basis, hou ik het op kerstballen die neutraal van kleur zijn (brons, beige en wit) en vul dat aan met speciale kerstballen of andere dingen om in de boom te hangen, ongeacht de kleur. Ik vind het leuk om zo uiteindelijk een kerstboom te hebben waarin alles wat in de boom hangt, een beetje een eigen verhaal heeft.

  Zelfgemaakte engeltjes van Brit zouden daar mooi in passen. :-)

  Ik vind de rode met het goud heel mooi, of een paars lijfje met goudkleurige draad zou ook wel mooi zijn denk ik. :-)

  Groetjes, Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben de boom gisteren samen versierd. Voornamelijk met popjes (bruin/wit), maar er mocht ook een grote stoffen kerstengel in met paars met roze bolletjes ;-) Maar ik vind die bruin/blauwe wel leuk. En de paars/groene ook wel, en... en ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, en ik zal nog even een link plaatsen ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat mooi gemaakt! Daar zou ik er wel een paar van willen hebben.
  Onze boom is hoofdzakelijk zilver met rood.
  Maar ik vind ook die turquoise engeltjes mooi.
  Ik zet een linkje op mijn blog aankleedpopje.blogspot.com en ik volg je al een tijdje. En dat blijf ik doen. Gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onze kerstboom is wit met zilver. Hier in huis hangen her en der witte harten, rieten kerstballen en nog wat gekleurde slingers. Alle kleuren passen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh deze engeltjes zijn mooi. Ik heb van 't weekend ook mijn Kerstboom versierd: zilver, rood en zwart/antraciet. Deze engeltjes kunnen zeker nog een plaatsje krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer geslaagd, altijd jaloers dat ik zo iets niet kan maken . De kleuren van de versiering zijn , roest en crème kleur, nu hopen dat er nog mooie engeltje bijkomen .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi !!! Ik doe mee. Onze boom heeft versieringen in alle kleuren, veel knutsels van de kinderen. Lievelingskleur zoon Z = felblauw, zoon J = groen en dochter M = paars.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Brit,
  leuk! onze boom is rood en zilver, maar paars zien we ook heel graag! Ik blijf me verbazen over jouw kunsten! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. christel cinnamon14 december 2011 om 14:13

  Ziedewel dat ik niet de enige ben die van jou een hoge pet op heeft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey, ik doe graag mee voor zo een mooie kerstengel te winnen. Op mijn blog kan je zien dat de kerstballen in mijn boom blinkend paars, mat paars, mat wit en een paar kleine roze balletjes heeft. Dus die engel zou daar perfect tussen passen!
  Ik wil ook een tweede kans, dus ik meld je even op mijn blog.
  Volger was ik al een tijdje...

  jufnyny.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen