zaterdag 30 juni 2012

Muziekdoos

Een draai aan de bol, en de muziek begint. En aangezien ik altijd al een zwak heb gehad voor muziekdozen, hoop ik er nog enkele te produceren... happy days! Voor een filmpje met de doos in actie, klik hier.



zondag 24 juni 2012

Voor Kerst is het nog wat vroeg, maar...

... in de UK denken ze daar anders over. Als het kon, vierden ze hier het hele jaar door Kerst!





maandag 18 juni 2012

Groene Pixie


Zo wordt de verzameling steeds groter. Misschien moet er een aparte Powertex-blog komen, dan hebben de nieuwe klanten (dat woord klinkt nog zo onwezenlijk!) er ook iets aan...

donderdag 14 juni 2012

Lijst in Powertex en Stone-Art


I love. Zoveel dat ik niet meer kan stoppen met knutselen. En dat is... mijn job! Ik ben een gelukzak.

woensdag 13 juni 2012

Powertex Pixies



En de prep gaat door. De huisband zijn marcellekes gingen eraan... oefenen, oefenen, oefenen. Heerlijk :-)

zaterdag 9 juni 2012

Engel à la Mucha

Opnieuw: je moet ervoor zijn, maar van een vleugje Art Nouveau hou ik wel. En Powertex is het perfecte materiaal om brons- en steenimitaties te maken.


Zoals je ziet is dit een voorbeeld waarbij textiel gerecycleerd werd; de overlockstiksels en knoopjes zitten er zelfs nog aan...

donderdag 7 juni 2012

Powertex & Stone Art

Voor wie het nog niet wist: ik ben hier in het verre Engeland een zaak uit de grond aan het stampen. Ik heb mij volop in de voorbereidingen gesmeten om Powertex hier op de markt te brengen, want dat product kennen ze hier nog niet. Daarbij hoort natuurlijk een flinke hap experimenteren en knutselen, en dat zint me uiteraard wel! Ik heb het geluk gehad om in België met de grote bazin herself te kunnen oefenen, en hier is er een resultaat. 
Toegegeven, je moet ervoor zijn. Het is een heel andere stijl dan de zelfmaak die het laatste jaar de revue passeert op de meeste blogs, maar ik kan het wel smaken. Binnenkort meer nieuws, ik heb nog oefenwerk!